Home News News 08/09 Kajetan Kaleniak joins 32&36i6 Jibbing Cup

snowboard

Kajetan Kaleniak joins 32&36i6 Jibbing Cup
wtorek, 16 czerwca 2009 12:42

Kajetan KaleniakPo Andrzeju Gwiżdżu i Pawle Guziku kolejnym śmiałkiem, którego zobaczymy w finałach 32&36i6 Jibbing Cup jest reprezentant Wrocławia Kajetan Kaleniak. Jazda Kajtka wpadła w oko sędziom na przystanku eliminacyjnym w Zieleńcu i dlatego też został zaproszony do tego szacownego grona, szacownej imprezy. W ten oto sposób zamykamy temat riderów wyłonionych drogą eliminacji. Teraz pozostają nam jeszcze akcja z demo contestem, gdzie zostanie wyłoniony jeden rider (więcej info wkrótce) oraz zaproszenia dla gości z dzikimi kartami.

Więcej informacji na oficjalnej stronie imprezy. Gratulacje! W zwiazku z tym, że przychodzi do nas coraz więcej zgłoszeń na akcję Twój Spot , informujemy, że konkurs zostaje przedłużony na czas nieokreślony.

Dodaj komentarz

Kod antysapmowy
Odśwież

Burn @ Billabong Air & Style

Ciekawe artykuły

News image

Jak dobieramy deskę snowboardową

Jeśli stwierdziłeś(-aś), że chcesz sobie kupić deskę snowboardową to już jest bardzo dobrze!!!Teraz czeka Cię kilka istotnych decyzji zwią...

Czytaj całość
News image

Najczęściej popełniane błędy

"Wiele razy próbowałem zacząć jeździć na desce. Ale to jest za trudne, przeważnie robiłem sobie krzywdę. Jestem za stary żeby tak się obij...

Czytaj całość
News image

Velcro

Jest zarejestrowanym znakiem towarowym dla tkaniny określanej popularnie jako rzep. Stosowany jest do idealnego dopasowania ochraniaczy ka...

Czytaj całość
News image

Wywiad z Kubą Dytkowskim

Kiedy postawiłeś pierwsze kroki? Jak miałem roczek ale to bardziej mama pamięta :) Ulubiona miejscówka do jeżdżenia? LAAX Lodowiec czy p...

Czytaj całość