Home News News 08/09 Supersesja w Wisle

snowboard

Supersesja w Wisle
środa, 01 kwietnia 2009 11:58

Supersesja w WiśleZapraszamy wszystkich na snowboardowy piknik wieczorową porą, który odbędzie się w Wiśle na Stożku już w ten czwartek o godzinie 18.00 . Na wybranych przeszkodach będziemy mieć do czynienia z luźną foto/video sesją przy świetle halogenów. Więcej info o sesji znajdziecie na zaproszeniu, natomiast na stronie www.jibbcup.pl hula już video edit z pierwszych eliminacji w Witowie i sesji w Wierchomli. Bawcie się dobrze!

Dodaj komentarz

Kod antysapmowy
Odśwież

Burn @ Billabong Air & Style

Ciekawe artykuły

News image

Wywiad z Verą Janssen

Jeżeli szukasz pozytywnych wibracji, trochę dziewczęcościi dużo zabawy to Vera Janssen jest tym czego szukasz.Jak na europejski team Nikity ...

Czytaj całość
News image

Najczęściej popełniane błędy

"Wiele razy próbowałem zacząć jeździć na desce. Ale to jest za trudne, przeważnie robiłem sobie krzywdę. Jestem za stary żeby tak się obij...

Czytaj całość
News image

Jak zbudować dobrą i bezpieczną hopkę

Dobrze zrobiona hopka to gwarancja bezpieczeństwa przede wszystkim dla początkujących freestyle'owców. Odpowiednio usytuowana i zbudowana ho...

Czytaj całość
News image

Sędziowanie we freestyle'u

Zasady sędziowania Pierwszą podstawową zasadą we freestyle'u jest to że każdy zawodnik jest oceniany na tych samych zasadach, niezależnie...

Czytaj całość