Home News News 08/09 Fiat Big Air - videorelacja Fiat Big Air - videorelacja wtorek, 03 marca 2009 11:06 Share « poprzednia następna » Dodaj komentarz Imię (obowiązkowe) E-Mail (obowiązkowe) Strona internetowa Zawiadom mnie o nowych komentarzach Odśwież Wyślij Skasuj Na forum Porady Popularne Nowości e-snowboard.info deska dla amatora Deska do freestyle które Butki?? Google czy okulary Kilka pytań o sprawy różne... Pytanie o Salomon Shade Jak poradzić sobie z KACEM ?? Ludzie z okolicy Oświęcimia,Pszczyny czy nawet Bielsko/Tychy Wyciągi koło Ustronia Jazda na wyciągu orczykowymOpanowanie jazdy na wyciągu orczykowym wbrew pozorom nie jest trudne. Wymaga od snowboardzisty umiejętności... Nauka równowagiUmiejętność utrzymania równowagi dla początkujących snowboardzistów nie jest taka prosta jak by mogło ... Jak kupujemy używany sprzęt snowboardowyJeśli mamy mniej kasy bądź też nie chcemy wydawać jej na nowy sprzęt, który posłuży tylko do nauki po... Ustawienie wiązań Jak dobieramy deskę snowboardową Nauka skrętu podstawowego Jak kupujemy używany sprzęt snowboardowy Sucha zaprawa Nauka równowagi Technika spadającego liścia Najczęściej popełniane błędy Jak się ubrać na deskę Upadek i wstawanie TimeLine S02E02 - Ice Laboratory Oscyp Snowboard Contest 2012 Winter X Games: Triple Cork by Torstein Horgmo SSX: Surviving Travis Rice's World Peepshow: Crash Part Chillin with Wojtek Pawlusiak Konkurs na nowa wlepkę e-snowboard.info! Rip Curl Gum Movie - full edit E-SNOWBOARd.INFO życzy Wesołych Świąt Triple rodeo - Billy Morgan Burn @ Billabong Air & Style Ciekawe artykuły Wywiad z Kubą Dytkowskim Kiedy postawiłeś pierwsze kroki? Jak miałem roczek ale to bardziej mama pamięta :) Ulubiona miejscówka do jeżdżenia? LAAX Lodowiec czy p...Czytaj całość Technika spadającego liściaTechnika spadjącego liścia jest to inaczej sposób kontrolowania kierunku jazdy polegający na ześlizgiwaniu się raz w jedną raz w drugą stron...Czytaj całość Wywiad z Adą OlechKiedy postawiłaś pierwsze kroki? Pierwsze kroki to pewnie jakoś w 1991roku. A snowboardowe ... w 2001 roku? Ulubiona miejscówka d...Czytaj całość Wywiad z Verą JanssenJeżeli szukasz pozytywnych wibracji, trochę dziewczęcościi dużo zabawy to Vera Janssen jest tym czego szukasz.Jak na europejski team Nikity ...Czytaj całość
Imię (obowiązkowe)
E-Mail (obowiązkowe)
Strona internetowa
Zawiadom mnie o nowych komentarzach
Odśwież
Kiedy postawiłeś pierwsze kroki? Jak miałem roczek ale to bardziej mama pamięta :) Ulubiona miejscówka do jeżdżenia? LAAX Lodowiec czy p...
Technika spadjącego liścia jest to inaczej sposób kontrolowania kierunku jazdy polegający na ześlizgiwaniu się raz w jedną raz w drugą stron...
Kiedy postawiłaś pierwsze kroki? Pierwsze kroki to pewnie jakoś w 1991roku. A snowboardowe ... w 2001 roku? Ulubiona miejscówka d...
Jeżeli szukasz pozytywnych wibracji, trochę dziewczęcościi dużo zabawy to Vera Janssen jest tym czego szukasz.Jak na europejski team Nikity ...